Utakknemlig? Det kan du banne på!

Jeg er langt i fra en utakknemlig person. Jeg blir glad for alt jeg får, og setter stor pris på at folk har lyst til å meg ting.
Selv den jula da jeg var 12ish, og fikk ja, TOLV forskjellige sokke-par i gaver. Pakke etter pakke inneholdt sokker, og selv om det var litt kjedelig, så var det jo innmari praktisk. Og dessuten, var det jo jeg som hadde sagt til folk at jeg ønsket meg sokker. Men Never again!

Men i dag morges, da kan du nok tro at noen så på meg som skikkelig utakknemlig. Noen var så stolt, og alt de ville var å dele det med meg.
For det første, så var klokken 05.20 - litt vel i tidligste laget for noen som har ferie, og ikke må opp. Samt at jeg drakk kaffe klokka 21 i går kveld, så roen fant jeg vel egentlig aldri i natt. Og for det andre - gaver som er fanget ute er uaktuelt. Med mindre det er en marihøne. Dette var ikke en marihøne for å si det sånn.

 


Han deler villig da ihvertfall
 


Hadde jeg vært mer våken hadde jeg nok skjønt det selv, for herre jemini så gira som han var.
Han skreik, og ula verre enn en hannkatt som lukter at hukatter har løpetid. Men jeg var trøtt, klokka var jo som sagt bare 05.20, så jeg sett meg opp i halv søvne, og åpner vinduet, og inn hopper katta med en dau (forhåpentligvis) mus i kjeften.
Og ikke nok med det, han er jo så stolt, og han vil jo vise den frem. Så mens han legger den på gulvet foran meg, gnir og gnukker han på leggen min mens han skravler i vei. For jeg må jo se på den fine gaven jeg har fått. Han har jo fanget den helt selv. 

Litt oppdratt er han da, for jeg ba han ta den med seg, så han plukket den opp, og bar den fra soverommet til stua. Hvor han da tenkte at nå, så skal vi leke litt. Så da begynte han å dytte rundt på denna musa han da - frem og tilbake. Frem til jeg måtte ta den opp selv, for nå skulle han ikke være like flink å bære den noe sted.


En egentlig søt, men også egentlig litt ekkel. Om han ikke var dø, var'n en jævel på å spille dø!

Da musa ble kasta ut, løp katta hakk i hæl, jeg kunne da ikke bare kasta maten hans.

Så da jeg kom meg tilbake i seng, var det bare å gi opp etter en stund, for sove fikk jeg ihvertfall ikke. Så da tok jeg toget som gikk rett før 7, og tok meg en tur på trening - det var digg det! Og fryktelig slitsomt! Har ikke trent siden november tror jeg.

Nå er det tilbake til oppgaven - jeg har et mål, og et plan om å bli ferdig i kveld, men vi får se da :)

Har du en fin onsdag så langt? Kanskje du har fått begynt på påskeferien i dag?


#katt #mus #fanget #utakknemlig #trøtt #bilder #husdyr #blogg #afebruarygirl #Leo

 

10 kommentarer

Kristin

12.04.2017 kl.16:26

Hahahaha, her kommer han med kombinert nattmat/frokost til deg, også er du sånn? Makan ;) Onsdagen her er full av bedringens vei, men ingen spennende påskeplaner i sikte :) Og det, det er luksus det: ingen planer.

A February Girl

12.04.2017 kl.16:32

Kristin: Ja, jeg vet. Skikkelig utakknemlig var jeg ;-) Så godt å høre at dere er på bedringens vei :) Veldig få planer her og :) Og det er så deilig, og jeg er bare meg :-p Kos dere masse med å ikke ha noen planer :-D

annebe

12.04.2017 kl.17:12

Hehe...jeg er ikke glad i mus , så hadde nok ikke vært så takknemlig jeg heller tror jeg :)) Så flink du har vært som har trent , selv om det var lenge siden sist :)) Ha en fin kveld <3

A February Girl

12.04.2017 kl.21:11

annebe: Ja, det var virkelig godt :) Selv om jeg er støl i skulderen nå :-p Men det går nok over :) Mus er liksom ikke det jeg liker at han kommer hjem med :-p Ha en fin kveld du og <3

dvergpinschere i mitt hjerte

12.04.2017 kl.17:45

Ishjjj..ja det der har jeg opplevd også..engang våknet jeg bare av at det knasa under senga..og der lå katta og gnagde og kosa seg...grrr...æsj...man våkner fort da ja..men, det er jo livet dems..Værre med fugl syns jeg..og det blir så mye fjær!! hihi..Ha en god dag eller kveld er det nå!!

A February Girl

12.04.2017 kl.21:10

dvergpinschere i mitt hjerte: Uff ja - håper jeg slipper fugl! Det må jo være verre! Det verste er egentlig når de drar med seg levende dyr inn - heldigvis *bank i bordet* noen år siden sist han gjorde det. Ha en god kveld du og :)

EtVennligPuff

12.04.2017 kl.18:31

Tihi.. Skulle imponere mammaen sin lille Leo da skjønner jeg..! :-p

Men aldri så galt at det ikke var godt for noe!? ;-) Sikkert godt å få trent litt igjen også?

Fortsatt lykke til med oppgaven! ;-) Så flink du er!

<3 Klemmer

A February Girl

12.04.2017 kl.21:00

EtVennligPuff: hihi Ja, det er bare det at mammaen ikke ble så fryktelig imponert xD Bare vent, kanskje han kommer med gave til deg og :-p
Ja, det var veldig deilig, og nå er jeg skikkelig støl i skulderen xD Tror nesten det bare er å legge seg, og starte med en helt ny dag i morgen haha
Takk for det, sitter igjen med drøfte-del. Jeg hater å drøfte skriftlig :-P men men Det blir nok noe tilslutt ;-)
Klemmer <3

EtVennligPuff

12.04.2017 kl.21:05

SV: Mennesker er vanskelige å imponere altså.. :-p Vi skal se da, om han har noen "gaver" til meg også!? ;-)

Herlig å kjenne at man har trent, eller..!? Tihi.. ;-) Får håper det hjelper å sove litt!

Mhm.. Drøfting hørtes veldig kjedelig ut, men det må jo til, så du får bare hoppe i det og bli ferdig!? ;-)

Håper kvelden blir fin i allefall! <3

A February Girl

12.04.2017 kl.21:34

EtVennligPuff: Drøfting er veldig kjedelig, og ihvertfall når klokka nærmer seg 22 - men jeg må ihvertfall få startet. hehe Joda, fint å kjenne at man har trent... eller noe sånt :-p Håper kvelden din blir fin og <3

Skriv en ny kommentar

A February Girl

A February Girl

31, Nittedal

Barne-og ungdomsarbeider og barnehagelærer student. litt rar, litt merkelig og akkurat morsom nok til å komme meg igjennom dagen ️

Kategorier

Arkiv

hits