Inspirasjon hvor er du?

Nå som det er ferie fra skolen, håper jeg at jeg blogge-lysta skal komme snikende tilbake.
Men for at den skal komme, burde jeg jo ha noe folk vil lese om, så nå er jeg på en liten inspirasjonsjakt.

Jeg lurer litt på hva folk der ute liker å lese om, som også opptar meg?! For mange der ute liker mote, og poster såkalte "wants" innlegg om klær og diverse som de har lyst på, men jeg er ikke helt der. Merkeklær og mote generelt bryr meg egentlig midt i kneet, og det er, for å være ærlig, slike innlegg jeg styrer bort fra. De gir meg liksom ingen ting. 

Photography
Licensed from: swimnews / yayimages.com

Foto er alltid gøy, ihvertfall om det er folk som er på turer, viser natur eller omgivelser av diverse ting. Når det kommer til foto og turer er nok [dette] en av mine favoritter. Jeg er ikke så god på å dra på slike småturer, så da er dette det nærmeste jeg kommer, og jeg koser meg såå mye når jeg ser på alle bildene. Samt at det er dyr involvert. Oftest ihvertfall. Og jeg er en sucker for disse herlige skapningene.

 

cup of tea
Licensed from: mizar_21984 / yayimages.com

 

Andre ting jeg liker å lese om er folks favoritter, enten det er reisesteder, matretter, bloggere eller skuespillere. Er dette noe folk ønsker å lese? 
I hverdagen er jeg ikke så god på lister, men jeg har et inntrykk av at lister er populært i bloggverden, eller er det bare meg? Og er det et sted jeg vet at jeg klarer å opprettholde hele denne "listegreia", så er det her på bloggen. Jeg har et mål om å bli flinkere til det ellers å, for jeg surrer så fælt, og glemmer småting, men først skal hjernen få en hvilepause i noen uker.

 

 

 

Any Questions
Licensed from: HomeStead Digital / yayimages.com

Er spørsmålrunder aktuelt? Jeg vet ihvertfall at jeg syns det er moro med slike runder, selv om jeg ikke alltid er like god til å stille spørsmål, elsker jeg å lese spørsmålene som blir stilt, og svarene som blir gitt. Det aller beste er, syns jeg, når folk stiller "andre" spørsmål, gjerne rare eller morsomme, og kanskje viker litt fra det "vanlige" hva er favorittfargen din type spørsmål. Det er ikke noe galt med de, for er det noe man vil vite, må man jo spørre ;-) Det er bare gøy å gå liten utenfor boksen noen ganger.

Så, mitt spørsmål til deg denne søndagskvelden, om du er våken da, hva liker du å lese om? 

 

  


#blogg #inspirasjon #lister #bilder #foto #afebruarygirl #spørsmål #tanker

8 kommentarer

Kristin

12.06.2017 kl.01:59

Jeg er så godt som altetende, men de råeste fashion? og sminkeinnleggene er ikke førstevalgene akkurat ;-) Ellers ja takk til alt du har nevnt her. Bare for å gjøre det enklere, liksom ;-)

A February Girl

12.06.2017 kl.10:32

Kristin: hehe Det er litt godt vite at jeg ikke er alene der, virker som det er det de aller fleste vil ha. Det enkle er ofte det beste vet du ;-) Håper du har en fin mandag :)

dvergpinschere i mitt hjerte

12.06.2017 kl.10:46

Liker å titte innom dere faste blogg venner uansett hva dere skriver om..men som fotogal, så liker jeg jo å se bilder! hihih..lite tekst og mye bilder....men alle kan jo ikke det...så bare fortsett som du har gjort..hverdagen, ting som skjer osv..PS:.den du henv til teksten kom ikke frem..står at siden ikke eksisterte...Ha en god dag!

A February Girl

12.06.2017 kl.14:14

dvergpinschere i mitt hjerte: hehe Kan skjønne at du liker å se bilder ;-) Nå er linken rettet opp, takk for at du sa ifra :) Ha en god dag du og :)

EtVennligPuff

12.06.2017 kl.19:07

Jeg må si meg enig! ;-)

Jeg liker forresten veldig godt at du skriver om musikk. Det vises at du liker og engasjerer deg i det, og det smitter over!

Også likte jeg veldig godt "fun fact friday" fra den andre bloggen din! ;-)

- Og du, husker du at du pratet om, da jeg var hos deg, å "intervjue", stille andre spørsmål (de samme spørsmålene) og dele på bloggen din? Dèt syns jeg hørtes gøy ut!

Herlig å ha deg tilbake på bloggen igjen! <3 Og herlig at du er ferdig med skolen! <3 Klemmer

A February Girl

12.06.2017 kl.22:22

EtVennligPuff: Så moro å høre det :) Da må jeg fortsette med det :)
Fun Fact Friday ligger og dveler bak i hodet sammen med stemmen din som sier at du ønsker deg den tilbake ;-) Vi får se hva som skjer da vettu ;-)
Det stemmer, det hadde jeg helt glemt! Godt jeg har deg som kan minne meg på slike ting <3
Det er godt å være tilbake også :) Har jo savnet alle <3 Ja, vet du hva, det er deilig det :) Klem tilbake <3

dvergpinschere i mitt hjerte

12.06.2017 kl.19:42

Så koselig at det var min blogg du henviste til også da...hihih Så bra jeg kan inspirere litt, og la deg være med på noen turer.. i bilder...:-)

A February Girl

12.06.2017 kl.22:18

dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg syns det er kjempe kos å få være med deg på turer, så da syns jeg du fortjente å bli linket til :-)

Skriv en ny kommentar

A February Girl

A February Girl

31, Nittedal

Barne-og ungdomsarbeider og barnehagelærer student. litt rar, litt merkelig og akkurat morsom nok til å komme meg igjennom dagen ️

Kategorier

Arkiv

hits