Bloggtips? Ja takk

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal skrive om, selv Kristin har en flott facebook gruppe hvor hun legger ut daglige oppgaver til oss. Selv om jeg ikke løser oppgavene, så leser jeg de ihvertfall. Det må da være et halvt poeng bare der. Ikke sant? Jo, det syns jeg virkelig.

 

help
Licensed from: gufoto / yayimages.com


 

Så da Julia, bak bloggen juliafrika, la ut innlegget som hun valgte å kalle 103 ting du kan blogge om, ble jeg litt glad. Pluss at selv om man må bruke hodet for å få ut disse innleggene, er det ikke slik at man, eller jeg (jeg kan jo ikke snakke for alle heller), mister motivasjonen fordi man overtenker. For ja, jeg er en overtenker. Det fikk jeg høre mange ganger av eksen, men det er en annen historie, og han trenger vi i hvertfall ikke å prate om.

 

Hey you, come over here.
Licensed from: stockyimages / yayimages.com


Så, med en liste så langt som et halvt år, med 103 punkter, bør man finne en ting, bør man ikke? Jo det bør man.
Så da gikk jeg gjennom lista, punkt for punkt, og plukka meg ut 23 punkter. Og skulle jeg, noe jeg sikkert kommer til, trenge flere tips, vet jeg jo hvor jeg skal gå.

Nysgjerrig på hvilke jeg plukket ut? Vel, jeg kan jo ikke avslører alle, men siden jeg stiller spørsmålet, kan jeg jo ikke bare la det være der, kan jeg vel?
Så det du kan vente deg å se er blant annet 4 stjerner middag - hvem ville jeg invitert, hva ville jeg spurt om, og hva i alle dager ville jeg har servert? (klarer du å gjette hvilke kjendiser jeg ville valgt? Du får en fist bump eller high five om du klarer å gjette en eller flere riktig), jeg tenkte jeg skulle dele noen av uvanene mine (kanskje jeg skal spørre noen nære om hva DE mener er noen av mine uvaner?! Uff tørr jeg det da - jaja, stay tuned for å si det sånn), jeg tenkte jeg skulle slenge inn et brev til den unge meg (14/16/18 eller 20 år), 10 personer/personligheter jeg følger på Instagram (funderer også å gjøre dette bare med Snap) og så tenkte jeg at jeg skulle slå til med en spørsmålsrunde (du kan spørre om alt, bruk fantasien).

Har du brukte noen av tipsene til Julia? Eller kunne du tenke deg å bruke noen av de?


#juliafrika #blogg #bloggtips #moro #kreativ #afebruarygirl #tips #bloggen 

10 kommentarer

Kristin

05.08.2017 kl.20:28

Det er ikke et halvt poeng frøken, det er nøyaktig 47,5 ;) Jobben gjøres oppi hodet ditt, og det betyr at ved å lese dem, har du allerede gitt hjernen din litt påfyll. :) Tusen takk for at du vil være med på galskapen :D Jeg har lyst til å skrive mesteparten av Julia sin liste, veldig mye moro der. Så jeg skal gå gjennom og velge meg noen en gang jeg har behov for det, og se hva som passer inn i det jeg "vil dele" med folk :) Det er egentlig bare der evt motvilje er plassert ;) Gleder meg skikkelig til å lese innleggene, og tipper i alle fall Johnny Depp er en av de som får komme på middag ;)

A February Girl

05.08.2017 kl.20:31

Kristin: Så godt å høre at jeg fikk mer enn et halvt poeng, nå gjorde du virkelig kvelden min :-D Skjønner hva du mener, tenkte det samme på noen av punktene. Så starter med de uskyldige, så får man se hvor dyp man blir til slutt haha
En fist bump/high five til deg ;-) Skjønner virkelig ikke hvordan du gjettet det :-p

frodith

05.08.2017 kl.21:44

Glederumeg til å lese, om middagen :-D Masse fine tips, jeg leste også den :-)

A February Girl

05.08.2017 kl.23:26

frodith: hehe Så bra :-D Har allerede begynt å tenke på hvem som skal bli invitert, og det er jammen lettere sagt enn gjort :-p

dvergpinschere i mitt hjerte

05.08.2017 kl.22:49

Her kan jeg ikke hjelpe nei..jeg legger bare ut bilder, og litt om dagen..så ikke så mye tenking fra min side..hihih..mer jobb med bilder og velge osv..Men du må ha lykke til!

A February Girl

05.08.2017 kl.23:25

dvergpinschere i mitt hjerte: Men det er mye jobb bak det og, selv om noen kanskje ikke tror det. Du gjør en fabelaktig jobb med bloggen uansett syns jeg :)

Jeanett Michelle

06.08.2017 kl.17:28

Gleder meg masse til å følge med på bloggen din videre for å se hvilke punkter du har valgt ut. Syns det var et fint innlegg med godt tips om den listen. Har allerede åpnet den i ny fane for å lese mer litt senere når jeg har mer tid. Føler absolutt at jeg kunne trengt litt inspirasjon. Syns du allerede har en koselig blogg, men alltids gøy om man kan "krydre" bloggen litt opp :)

A February Girl

06.08.2017 kl.20:34

Jeanett Michelle: Så koselig å høre :) Nå er det ikke lenge til skolen starter opp igjen, og da er det godt å ha noen tips liggende. Så godt å se deg igjen forresten :) Håper alt står bra til med deg?! Klemmer <3

Jeanett Michelle

06.08.2017 kl.23:39

Ja, gleder meg veldig til skolen starter igjen, og har noen innlegg jeg kunne tenkt meg å blogget om angående skole :) Tusen takk, veldig godt å være tilbake, og så koselig å få den responsen! Settes enormt pris på!<3 Det går både opp og ned, men tenker å skrive mer om det i ett innlegg. Har det bra, bare vært en litt turbulent sommer, men utrulig fin :) Masse klemmer tilbake<3

A February Girl

07.08.2017 kl.20:10

Jeanett Michelle: Så at du allerede har lagt ut et nytt innlegg, gleder meg til å høre mer om hva som skjer hos deg utover :) Så godt å høre at du har det bra :) Klemmer <3

Skriv en ny kommentar

A February Girl

A February Girl

31, Nittedal

Barne-og ungdomsarbeider og barnehagelærer student. litt rar, litt merkelig og akkurat morsom nok til å komme meg igjennom dagen ️

Kategorier

Arkiv

hits